Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Sattwa Herbs tar paus den 1 juni

men

vi öppnar igen i december 2022

Jag Sara som driver Sattwa Herbs behöver paus - detta för att tänka om och tänka nytt! Därför kommer webshopen att vara stängd mellan den 1 juni och 1 december.

Har du slut på dina örter och behöver köpa nya innan 1 december: 

Det går bra att kontakta mig Sara på [email protected]. Jag svarar på mail ungefär 1 gång per vecka och kan bara skicka ut örter ca. varannan vecka, allt beror på vad jag gör och var jag är. Men maila så ska vi se till att du inom någon eller några veckor får de örter du behöver.

Varmt välkommen tillbaka den 1 december! Vill du hålla dig uppdaterad, signa upp för vårt nyhetsbrev här, eller följ oss på Instagram, Facebook eller gå med i vår facebookgrupp Sattwaherbs Community.

Vårt koncept

Ayurvediska örtblandningar för just Din mage, kropp och sinne

- sammansatta av Sara Fryklund - Sattwa Herbs egen Ört- och ayurvedaspecialist

Sattwa Herbs säljer naturliga ayurvediska örtblandningar. Vi har örtprodukter för just Din mage, hud, stress och övrig hälsa.

Vi människor har alla olika magtyper och vi smälter vår mat på olika sätt. Fungerar din matsmältning kan kroppen ofta själv klara av att ta hand om andra obalanser som du kan drabbas av. Sattwa Herbs erbjuder därför personligt utvalda örter baserat på det flertusenåriga traditionella medicinska systemet Ayurveda.

Allt börjar med magen!

Vilka är vi?

Sattwa Herbs är ett svenskt företag som har sina produktionslokaler i Ystad. Grundare av Sattwa Herbs är Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist, men idag är vi ett helt team som jobbar för att sprida budskapet om örternas fantastiska effekt på vår hälsa!

Var finns vi?

Sattwa Herbs örtprodukter säljs här i vår webbshop, observera mellan den 1 juni och 1 december 2022 håller webbshopen tillfälligt stängt.

Hjälp att välja produkter eller magtyp?

Gör vårt magtypstest för att se vilka örter du behöver och vilken magtyp du har!

Vad innehåller örtblandningarna?

Sattwa Herbs örtblandningar är naturliga kosttillskott med ayurvediska örter i pulverform sammansatta och utprovade av Sara Fryklund, Sattwa Herbs egen ört och ayurvedaspecialist. Vi väljer och köper våra örter från omsorgsfullt utvalda leverantörer i Europa och Indien. Några av våra örtblandningar som All in One innehåller även ghee, ett långkokt skirat smör som använts i årtusenden i den ayurvediska traditionen för matsmältningen.

Vill du veta mer om Sara eller lära dig mer om Ayurveda

Lyssna på dessa två Podd-avsnitt med Sara Fryklund & Susanne Vikman. Susanne driver Essencify podden - en podd som vill inspirera till att hitta energi och inspiration i vardagen.


Vår story

Sattwa Herbs mål och vision

A higher quality of life through a happy digestion

Vi vill hjälpa människor att förstå att det går att bli bra i magen och att få ordning på sin matsmältning och därmed även andra relaterade hälsoproblem som hud etc. Vi erbjuder personligt utvalda örtblandningar utifrån varje individs mage och matsmältning baserat på det flertusenåriga traditionella medicinska systemet Ayurveda.

Grundaren av Sattwa Herbs

Sara Fryklund som är Ayurvedaspecialist i örter, mage och kost har sedan barnsben alltid haft ett mycket starkt intresse för örter och deras läkande egenskaper.

Under åren hon hjälpt kunderna i konsultation har hon blivit en duktig kost- och örtspecialist. Sara har alltid haft som mål att lära sig örternas verkan och användningsområden genom att göra egna örtblandningar, detta enligt den ayurvediska traditionen för ayurvediska läkare i Indien. Sara har även en universitetsexamen i Ayurvedisk medicin från Manipal Ayurvedic University, Indien/London plus att hon är folkhälsovetare från Karolinska Institutet.

Mage och matsmältning är relaterade till övriga hälsoproblem

Magproblem och andra relaterade hälsoproblem är det område som Sara blivit specialist på över åren därav har Sattwa Herbs sitt fokus på örter för just Din mage och matsmältning. När man enligt den ayurvediska traditionen ska ge kropp och sinne en chans att läka ut och hitta sin balans börjar man alltid med att få ordning på matsmältningen, när den fungerar lägger man till annan behandling för att städa ur, bygga upp eller lugna kropp och sinne. I Indien på ayurvediska sjukhus och retreater gör man detta genom en riktig Panchakarma (en djup och grundlig utstädning och sedan uppbyggnad av kroppen) för att komma åt olika hälsoproblem.

Här i Europa har vi inga kompletta ayurvediska sjukhus, men vi kan arbeta med oss själva på ett annat om inte mer effektivt sätt i längden. Att lära sig den ayurvediska livsstilen här hemma är mer långsiktig och innefattar givetvis örter, enkla kost- och livsstilsändringar etc.

Vill du få hjälp av Ayurvedan eller Sara, läs mer i Saras samlade Tips & Råd.

Sattwa Herbs 7 ledord

HAPPY   HEALTHY   HARMOUNIUS   GENUINE   CONTINOUS  SUPPORTIVE  UNIQUE  

Framtiden

Just nu är webshopen pausad/stängd men vi öppnar igen i ny form den 1 december 2022. Vill du hålla dig uppdaterad, signa upp för vårt Nyhetsbrev här, eller följ oss på Instagram, Facebook eller gå med i vår facebookgrupp Sattwaherbs Community. Varmt välkomna tillbaka den 1 december.