Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Har du slut på dina örter och behöver nya eller vill du prova för första gången 

Numera säljer Sattwa Herbs skräddarsydda Personliga Örtblandningar - med örter anpassade just till dig och dina behov.

Vårt koncept

Ayurvediska örtblandningar för just Din mage, kropp och sinne

- sammansatta av Sara Fryklund - Sattwa Herbs egen Ört- och ayurvedaspecialist

Sattwa Herbs säljer naturliga ayurvediska örtblandningar. Vi har örtprodukter för just Din mage, hud, stress och övrig hälsa.

Vi människor har alla olika magtyper och vi smälter vår mat på olika sätt. Fungerar din matsmältning kan kroppen ofta själv klara av att ta hand om andra obalanser som du kan drabbas av. Sattwa Herbs erbjuder därför personligt utvalda örter baserat på det flertusenåriga traditionella medicinska systemet Ayurveda.

Allt börjar med magen!

Vilka är vi?

Sattwa Herbs är ett svenskt företag som har sina produktionslokaler i Ystad. Grundare av Sattwa Herbs är Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist, men idag är vi ett helt team som jobbar för att sprida budskapet om örternas fantastiska effekt på vår hälsa!

Var finns vi?

Sattwa Herbs örtprodukter säljs exklusivt bara här i vår webbshop.

Hjälp att välja produkter eller magtyp?

Gör vårt magtypstest för att se vilka örter du behöver och vilken magtyp du har!

Vad innehåller örtblandningarna?

Sattwa Herbs örtblandningar är naturliga kosttillskott med ayurvediska örter i pulverform sammansatta och utprovade av Sara Fryklund, Sattwa Herbs egen ört och ayurvedaspecialist. Vi väljer och köper våra örter från omsorgsfullt utvalda leverantörer i Europa och Indien.

Vill du veta mer om Sara eller lära dig mer om Ayurveda

Lyssna på dessa två Podd-avsnitt med Sara Fryklund & Susanne Vikman. Susanne driver Essencify podden - en podd som vill inspirera till att hitta energi och inspiration i vardagen.


Vår story

Sattwa Herbs mål och vision

A higher quality of life through a happy digestion

Vi vill hjälpa människor att förstå att det går att bli bra i magen och att få ordning på sin matsmältning och därmed även andra relaterade hälsoproblem som hud etc. Vi erbjuder personligt utvalda örtblandningar utifrån varje individs mage och matsmältning baserat på det flertusenåriga traditionella medicinska systemet Ayurveda.

Grundaren av Sattwa Herbs

Sara Fryklund som är Ayurvedaspecialist i örter, mage och kost har sedan barnsben alltid haft ett mycket starkt intresse för örter och deras läkande egenskaper.

Under åren hon hjälpt kunderna i konsultation har hon blivit en duktig kost- och örtspecialist. Sara har alltid haft som mål att lära sig örternas verkan och användningsområden genom att göra egna örtblandningar, detta enligt den ayurvediska traditionen för ayurvediska läkare i Indien. Sara har även en universitetsexamen i Ayurvedisk medicin från Manipal Ayurvedic University, Indien/London plus att hon är folkhälsovetare från Karolinska Institutet.

Mage och matsmältning är relaterade till övriga hälsoproblem

Magproblem och andra relaterade hälsoproblem är det område som Sara blivit specialist på över åren därav har Sattwa Herbs sitt fokus på örter för just Din mage och matsmältning. När man enligt den ayurvediska traditionen ska ge kropp och sinne en chans att läka ut och hitta sin balans börjar man alltid med att få ordning på matsmältningen, när den fungerar lägger man till annan behandling för att städa ur, bygga upp eller lugna kropp och sinne. I Indien på ayurvediska sjukhus och retreater gör man detta genom en riktig Panchakarma (en djup och grundlig utstädning och sedan uppbyggnad av kroppen) för att komma åt olika hälsoproblem.

Här i Europa har vi inga kompletta ayurvediska sjukhus, men vi kan arbeta med oss själva på ett annat om inte mer effektivt sätt i längden. Att lära sig den ayurvediska livsstilen här hemma är mer långsiktig och innefattar givetvis örter, enkla kost- och livsstilsändringar etc.

Vill du få hjälp av Ayurvedan eller Sara, läs mer i Saras samlade Tips & Råd.

Sattwa Herbs 7 ledord

HAPPY   HEALTHY   HARMOUNIUS   GENUINE   CONTINOUS  SUPPORTIVE  UNIQUE  

Framtiden

Från och med den 1 april 2023 säljer Sattwa Herbs bara skräddarsydda Personliga Örtblandningar. Detta för att Du som kund ska kunna få anpassade örter som just du behöver för din kropp, matsmältning och sinne. Vill du veta mer om vad Sara och Sattwa Herbs gör och även få ayurvediska ört, kost och hälsotips, signa upp för vårt Nyhetsbrev här nedan, eller följ oss på Instagram, Facebook eller gå med i vår facebookgrupp Sattwaherbs Community.