Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Så här tycker kunderna

Kund: Lena, oktober 2020 "Fantastiskt - nu har jag ett liv och älskar min mage!"

Tack för senaste samtal Sara och hjälpen att välja örter till fortsättningen. Jag följer dina tips med mungbönsgrytan, varmt vatten och så klart örterna. Fantastiskt! Mitt liv förändrades när jag började med era örtblandningar. Nu har jag ett liv och älskar min mage!

Kund: Malin, mars 2020 "Tusen tack för suveräna produkter"

Hej! Måste bara passa på att berätta att era örter har gjort under för min hud (och mage - där roten till hudproblemen finns). Efter en lång sjukskrivning för utmattningssyndrom ändrades min hud och mitt inre var i uppror. Blev känslig för olika födoämnen och väldigt känslig för stress (magen krampade), min hud blev ännu känsligare och det dök upp inflammationer lite överallt (mild rosacea). Det fungerade inte bara att dra ner på stress och jobb utan jag kände att jag var tvungen att balansera allt - både jobb, återhämtning och mat. Har nu använt Kapha All in One (först Pitta) och Support Skin - Calm redness och mage och hud mår så mycket bättre. Detta tillsammans med bra mat och yoga/mindfulness gör att det blir mindre stress och oro i min tillvaro. Tusen tack för suveräna produkter.

Med vänlig hälsning Malin

Kund: Victoria, november 2019 "Känner riktig skillnad - när jag tar örterna regelbundet - de är min räddning"

Ville bara säga att Sattwa Herbs produkt Vata All in One är en riktig räddning för min Vatamage som alltid brukar krångla på hösten och vinterhalvåret. Känner en riktig skillnad när jag tar örterna regelbundet.

Kund: Hiba, februari 2019, "Inga fler energidippar"

För mig har mungbönsgrytan i kombination med Sattwa Herbs produkt Herbs for Skin - Soft & Glow varit helt fantastiskt! Från att vara den personen som tränar och äter nyttig mat och ändå har problem med att få energidippar på kvällarna. Till att ha en jämn och stabil energi genom hela dagen. Rekommenderar detta starkt!”

Anne-Christine "Böngrytan botade" artikel om Sara och Sattwa Herbs i tidningen Året runt 2018

Läs om hur Sattwa Herbs kund Anne-Christine fick ordning på sina leder med hjälp av Sattwa Herbs egen ört och Ayurvedaspecialist Sara Fryklund. Anne-Christine Månsson hade ingen aptit, magen fungerade dåligt och hon var stel i lederna. Först när hon började äta enligt gammal ayurvedisk kostlära kom magen i balans. Klicka här för att läsa hela artikel från Året Runt.

Kund: Katarina, december 2018 "Nu mår hela jag bra"

Jag vill bara tacka Er för att Ni delar med Er av kunskap och engagemang. Har upptäckt Er hemsida för 3 månader sedan och blev direkt förälskad i receptet på mungbönsgryta. Har testat att grodda mungbönor men aldrig tillagad som varmrätt. Vilken god gryta! Och mättande och snäll mot magen. Även kryddor som används vid tillagning av mungbönsgrytan har jag aldrig använt tidigare, men vilken härlig smak kombination! Tack. Nu lagar jag Mungbönsgrytan minst en gång i veckan och tänker fortsätta med det för den gör att hela jag mår bra.

Sattwa Herbs kommentar: Katarina använder även Classic produkterna, Sattwa Balanced Mind och Let Go Mild & Daily.

Kund: Åsa, november 2018 "Min kropp fullkomligt skriker efter örterna ghee och Mungbönsgrytan"

Hej, vill börja med att verkligen av hela mitt hjärta tacka för en bra föreläsning och att jag äntligen har hittat hjälp för min aj mage. Nu har det uppstått ett problem. Ett roligt och positivt problem. Det börjar ta slut..... jag har förmodligen tagit lite för mycket men jag lyssnar på min kropp och den fullständigt skriker efter örterna och ghee och mungbönsgrytan.

Wow säger jag🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Sattwa Herbs kommentar: Åsa använder Pitta All in One.

Kund: Eleonor, juli 2018, ”Mycket glad och nöjd kund”

Utan Sattwa Herbs hade jag aldrig mått så bra som jag gör idag. Det är fantastiskt! Mirakel! Tack så mycket!

Kund: Christina, mars 2018, ”Förstoppad sen 10 år- Igår gick jag på toaletten själv, tredje dagen- helt otroligt”

Hej! jag var på föreläsning i Sandviken som var jätte bra. Dagen efter gick jag och handlade till mungbönsgryta, detoxen och Vata All in one. Är totalt förstoppad sedan tio år och har Toilax på recept. Igår gick jag på toaletten själv, tredje dagen helt otroligt.

Mvh Cristina

Sattwa Herbs kommentar: Christina har använt Vata All in One

Kund: Katja, Malmö januari 2018, ”Kan nu äta vad som helst utan att svullna upp!”

”Det är svårt att beskriva med ord om hur glad och tacksam jag känner mig över att ha funnit Sattwa Herbs. I nästan 3 år har jag haft problem med min svullna mage och testat en hel del olika metoder för att få bukt med min mage men tyvärr har ingen av dessa hjälpt. Sen när jag var på Hillesgården och lyssnade på Sara Fryklund om Ayurveda ingav det mig ett stort hopp. Jag gick in på hennes hemsida efter föreläsningen och beställde några produkter. Nu har jag testat örterna, ghee och mungbönor i 3 veckor och har aldrig mått bättre. Det känns helt otroligt att jag kan äta vad som helst utan att svullna upp. Det känns som om jag har fått en ny och friskare kropp. Jag kan äntligen njuta av all mat numera och kommer att fortsätta med dessa produkter vid behov, så länge jag lever.

Varma hälsningar Katja

Sattwa Herbs kommentar: Katja har använt Kapha All in One och även Let Go Mild & Daily.

Visa fler kundrecensioner

Guiltfree living blog om Ayurveda och våra produkter, december 2017

Ida från bloggen Guiltfree living skriver om våra produkter och hur man kan hitta rätt blandning. Läs mer här.

Pigga Butiken om vår populära produkt Pitta All in One, september 2017

Kund: Ksenija Kosanovic, Jönköping september 2017 ”Helt underbart"

Hej! Vill tacka jättemycket för fantastiska råd och recept samt för den intressanta mini – föreläsningen på Life butiken i Jönköping den 6 april (sista mini – föreläsningen vid 17.00)! men även för örtblandningen som jag har inhandlat! Min mage har blivit fantastiskt bra! Tack Sara för detta fantastiska örtblandning! Redan efter det första intaget på kvällen – tillsammans med ghee – efter receptet, har jag känt av lenheten! Helt underbart! Nu efter bara 4 dagar, har jag knappt något av problemen, jätteglad! Tack ännu en gång! Lycka till i ditt fantastiska arbete och jag kommer i fortsättningen att följa hemsidan, inhandla samt ev. skriva och fråga om råd angående produkterna!

Med jättevarma hälsningar Ksenija Kosanovic från Jönköping

Sattwa Herbs kommentar: Ksenija har använt Pitta Classic som hon tog med ghee vilket blir samma som Pitta All in One

Kund: Ida, Sandviken augusti 2017 ”Min flickas eksem har under sommaren varit helt borta”

Sedan jag la om kosten från Paleo och följde dina tips och har använt örterna har det hänt massor med min hälsa, jag är så tacksam! Även min familj har hakat på tåget och min flickas eksem har under sommaren varit helt borta, underbart! Jag ser verkligen fram emot när du kommer till Sandviken, jag har tipsat massor av människor om din föreläsning de har blivit inspirerade av hur jag äter och är nyfikna på dina goda råd och örter.

Sattwa Herbs kommentar: Ida och hennes familj har använt Support Skin tillsammans med en Grundprodukt givetvis.

Iván Valencia från bloggen Naturligt SNYGG om hudvård inifrån, maj 2017

Iván förklarar hur vår produkt Support skin kan stötta huden inifrån. Läs mer här.

Kund: Linnea, maj 2017 ”Mår som en prinsessa” - ingen hård mage längre

Måste bara berätta om min Aha-upplevelse efter min kontakt med örterna från SATTWA HERBS. Den 19 mars hade jag äran att få träffa Sara igen. Fick en ny sorts örter, som jag tog i 5 dagar. Då börjar det hända mer saker med magen. Toppen igen! Min mage är så bra idag efter bara 4 veckor. Mår som en prinsessa. Tack Sara, om du visste vad glad jag är. Jag har haft problem-mage i så många år.

Vänligen Linnea

Sattwa Herbs kommentar: Linnea har använt Vata Agni Classic + Detox Longer & Stronger + Let Go Mild & Daily vilka har samma innehåll som Vata All in One

Kund Agneta, februari 2017 ”Fantastiskt, magen håller sig lugn när jag är ute bland folk och nu kan jag sova en hel natt utan att hosta”

Jag tar örterna för magen punktligt och resultatet är fantastiskt. Inte ett enda misslyckande sedan jag började med örterna. Jag börjar känna mig trygg med att magen håller sig lugn när jag är ute bland folk, vilket den inte gjorde innan, det är en fantastisk upplevelse. Mitt magproblem har ändå hållit på sedan 1996. Då sökte jag läkare, fick ingen diagnos, men Imodium på recept. Jag ska se om jag kan fasa ut den medicinen så småningom. Jag tar också Sitopaladi för hostan och nu händer det ganska ofta att jag får sova en hel natt och det var länge sedan nu. Så har jag också kokat Ghee som jag har på smörgås och även tar tillsammans med Sitopaladin.

Sattwa Herbs kommentar: Agneta har använt Pitta Agni Classic + Sattwa Balanced Mind + Ghee vilka har samma innehåll som Pitta All in One och dessutom Sitopaladi - för andningsvägarna.

Artikel i Året Runt, januari 2017

Läs i artikeln från Året Runt hur Marianne fick ordning på sina hud och magproblem med hjälp av Sattwa Herbs örtblandningar!

Kund: Lotta, kund från Allt för Hälsan - mässan i Stockholm, november 2016

Hej!

Vill bara säga tack ! Vilken tur att jag träffade er på hälsomässan i Älvsjö. Örterna börjar göra min mage bättre. Har köpt en ny omgång av er. Mungböngryta var mycket god och Ghee tyckte både jag och mina barn om. Vi hade den på knäcke macka och i matlagningen.

Hälsningar Lotta

Kund: Evelina Rosengren- augusti 2016 ”Alltså, känslan är obeskrivlig!”

Jag köpte produkter av er när jag var på Fitnessgalan i Stockholm! Jag måste säga att jag är väldigt nöjd! Min mage funkar varje dag, matsmältningen funkar, ingen gasig eller uppsvälld mage, alltså känslan är obeskrivlig!! Det har hjälpt mig otroligt mycket. De produkter jag köpte var Kapha Agni Classic, Let Go Mild & Daily och Detox Longer & Stronger

Hälsningar Evelina Rosengren

Kund: Ellen, kock Hillesgården, Klippan, Skåne, juli 2016

Så här skriver Ellen om Mungbönsgrytan:

– Ja, vi hade mungbönsgrytan på lunchen till personalen förra veckan och den gjorde succé. Så det var order om repris. Dom gillade den jättemycket. Jag tyckte också om den. Det var överraskande att det kändes så bra i magen efter att ha ätit den. Linser och bönor brukar alltid föra med sig en liten känsla, men den här kändes behagligt direkt.

Hälsningar Ellen

Kund: Mika Isaksson juni 2016- ”Lugnare mage, sover bättre”

Jag är superglad för era produkter. Hittade er på Skönhetsmässan i Malmö och dricker nu Sattwa Herbs (när jag kommer ihåg.. är en tankspridd liten kolibri) Trots att jag missar några dagar ibland märker jag stor skillnad. Min mage är lugnare, jag sover bättre och jag har inte varit sjuk på ett helt år! Innan var jag småsjuk rätt ofta.. men inte nu längre. Om det beror på Sattwa Herbs örtblandningar eller en ändrad livsstil vet jag inte men oavsett vad kommer jag fortsätta med mina örter.

Ha en trevlig dag!

Hej Mika!

Vad roligt att du har börjat få ordning på magen. Det är just det som är tanken för ”Vata-kolibris” att kunna ha Sattwa örterna i köksskåpet som en trygghet att använda när man behöver dem.

Hälsningar Sara Fryklund

Sattwa Herbs kommentar: Mika har använt Vata Agni Classic, Booster Energy & Body och Let Go Mild & Daily.