Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Sattwa Herbs är öppet och det går mycket bra att handla örter 

Behöver du beställa örter så gör du så här: Maila mig Sara så återkommer jag inom några dagar och så bestämmer vi tillsammans vilka örter du behöver, om du inte redan vet vad du vill ha, för då kan du bara maila din beställning. 

ALLA beställningar sker alltså via mail eller efter ett gratis Örtrådgivningsamtal med Sara. Det finns alltså inga produkter upplagda på webbsidan utan du måste komma ikontakt med Sara för att kunna handla. Men jag rådger dig snabbt per telefon eller mail och ger dig tips på vilka örtprodukter som passar dig. 

MAILA mig på  [email protected]  eller BOKA en gratis 10 minuters Örtrådgivning  

Tid för reflektion:

Nya Sattwa Herbs lanseras den 8 april 

-där Du som kund kommer att kunna få Din egen privata örtblandning med de örter just Du behöver

Men först behöver jag Sara lite mer tid för att reflektera och att bara få vara och ta hand om mig själv. För att nya idéer ska spira så behöver man ju som ni alla vet först tömma ut och skapa tomrum så att det nya färska och fina och kraftfulla kan få plats. Som ni vet idag så är världen ganska negativ och som alltid så behöver vi rusta oss för att försöka stanna kvar i en positiv och kraftfull energi. 

Jag älskar mina örter och brinner för att få ut mina örter och budskapet om örternas läkande effekt till så många människor som möjligt. Men jag behöver lite mer tid innan Nya Sattwa Herbs kan vara på plats. Nya Sattwa Herbs kommer att öppna upp sina portar den 1 april - med ett härligt nytt örtkoncept för just din mage och din hälsa!

OBS! Så länge går det mycket bra att handla örter men via mail eller gratis telefon-örtrådgivning med Sara, alltså inga produkter på webbsidan just nu.  

MAILA mig på  [email protected]  eller BOKA en gratis 10 minuters Örtrådgivning

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer, signa upp för vårt Nyhetsbrev här, eller följ oss på InstagramFacebook eller gå med i vår facebookgrupp Sattwaherbs Community.

Tveka inte att höra av dig till mig! ❤️

Sattwa Herbs på Instagram